Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats organitzadores volen ampliar els participants en els actes de l’arribada de la flama del Canigó i la revetlla de Sant Joan

Després de la recuperació l’any passat de l’arribada de la flama del Canigó a Vilafranca i la celebració de la revetlla, la comissió formada per diferents entitats es prepara per tornar a organitzar la celebració de Sant Joan.

L’any passat el Centre Excursionista del Penedès i Correm per la Terra van ser els encarregats d’anar a Manresa a buscar a flama i repartir-la per la comarca, als municipis de Sant Quintí, Vilobí, Les Cabanyes i Vilafranca.
A Vilafranca, Òmnium Cultural i el Casal Popular van ser els encarregats d’organitzar l’arribada de la flama, amenitzant l’espera amb el grup Ministrers de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. També van participar les colles castelleres que van aixecar uns pilars per donar la benvinguda a la flama del Canigó, donant així el tret de sortida a la revetlla, que consistia en un sopar popular, un concert i un fi de festa, amb cercavila de foc inclosa, organitzada pels Diables de Vilafranca.
Aquest mes de gener s’ha tornat a reunir la comissió formada per Òmnium Cultural, Correm per la Terra, Centre Excursionista del Penedès, Diables de Vilafranca i Casal Popular, amb la intenció de posar fil a l’agulla en l’edició d’enguany i amb l’objectiu d’intentar sumar a l’organització altres entitats de la vila o de la comarca. Les que hi vulguin participar ho poden fer posant-se en contacte amb qualsevol de les entitats organitzadores o assistir el proper dijous 4 de febrer a les 8 del vespre al Casal Popular de Vilafranca, on tindrà lloc una nova reunió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: