Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Centre Vila es mostra satisfeta pel resultat de la pista de gel

L’entitat destaca que les vendes de la temporada de Nadal han estat millors que l’any passat però per sota de les expectatives.

Amb l’arribada de la temporada de rebaixes d’hivern aquest dijous es podia donar per tanca la temporada de vendes de les festes de Nadal pel comerç. Un moment apropiat per demanar el balanç des de la perspectiva de l’associació de comerciants del Centre Vila de Vilafranca. El seu president, Fèlix Hill, apunta que les vendes d’aquest 2015 han estat una mica millors que les de l’any anterior, però han estat per sota de les grans expectatives que s’havien generat.
Alguns factors poden haver contribuït al fet que la temporada no hagi estat tan bona com s’esperava. Principalment, i sobretot pels comerços d’equipament de la persona, la manca de fred. De moment està sent un hivern amb temperatures molt altes.
En definitiva Fèlix Hill assenyala que les vendes han estat molt irregulars i també se n’han produït moltes a darrera hora. Les primeres setmanes semblava que no funcionaven, però al final s’han animat.
A Vilafranca un altre indicador és l’ús de la pista de gel. En aquest cas des del Centre Vila es mostren molt satisfets.
Han arribat a els 14.000 patinadors previstos i han tingut fins i tot una xifra d’usuaris superior a la dels dos darrers anys.
Des del Centre Vila es mostren convençuts que la instal.lació de la pista de gel és un reclam que fa fidelitzar els clients en els establiments de la vila durant la temporada de vendes de Nadal. També valoren de forma molt positiva altres activitats lúdiques que han organitzat, com ara les representacions del pessebre de Les Gunyoles el dissabte 19 de desembre al voltant de la basílica de Santa Maria o les activitats lúdiques i esportives adreçades a la mainada que es van fer el 28 de desembre a la Rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: