Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alcalde de Vilafranca es compromet a intentar atraure inversions al Penedès un cop ocupi el càrrec de diputat dins de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona

Pere Regull substituirà l’alcalde de Torrelavit Ramon Riera a la Diputació de Barcelona després de la renúncia de Riera, feta efectiva el passat 23 de desembre al ple de l’organisme.

L’alcalde de Vilafranca prendrà possessió del càrrec de diputat el proper dijous 28 de gener. Tot i que ha avançat a Ràdio Vilafranca i Penedès TV que treballarà dins de l’Àrea de Promoció Econòmica, encara no se sap quin càrrec ocuparà. Fins ara, Ramon Riera ocupava el càrrec de diputat adjunt de Turisme dins de l’àrea de desenvolupament econòmic local, però això no vol dir que Regull assumeixi aquesta mateixa funció.

Per a l’alcalde de Vilafranca, el seu paper a la Diputació de Barcelona passarà per intentar atraure inversions a Vilafranca i al Penedès.

Regull ja va anunciar que deixava el Parlament de Catalunya abans de les eleccions del 27 de setembre, en bona part per aconseguir una millor conciliació.

L’alcalde vilafranquí també ha recordat que, entrant a formar part de la Diputació de Barcelona, deixarà de cobrar el sou d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca i passarà a cobrar directament de la Diputació, així que el canvi suposarà “un estalvi” per a la ciutat.

Comentaris

  1. Deixa el Parlament per dedicar-se a la vila i ara es posa a la Diputació?
    No en té prou amb la vila?
    El que hauria de fer és treballar per Vilafranca i estalviaríem més que no pagant-li el sou.
    Vergonya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: