Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els grups municipals esperen que la incorporació de Pere Regull a la Diputació tingui efectes positius a Vilafranca i comarca

En el transcurs de la tertúlia de Ràdio Vilafranca d’aquest divendres en la que hi participen polítics en representació dels diferents grups municipals s’ha valorat la propera incorporació de Pere Regull com a nou diputat de la Diputació de Barcelona.

El convergent, Aureli Ruiz, ha explicat que ja estava previst que Regull fos el diputat provincial en el moment que deixés de ser diputat al Parlament.
Per la seva banda Xavi Navarro, representant de la CUP a la tertúlia, ha recordat que ja en el seu moment van criticar que Regull fos diputat al Parlament, de la mateixa manera que ho fan ara, perquè consideren que l’alcalde hauria de tenir dedicació exclusiva a l’ajuntament.
També des de Vilafranca en Comú, Toni Peñafiel s’ha expressat en un sentit similar alhora que ha criticat que en el seu pas pel Parlament Pere Regull no hagi aconseguit els seus principals objectius que eren obrir el nou CAP de Vilafranca i aconseguir la Vegueria Penedès.
Per part d’ERC, Pere Sàbat, ha estat força conciliador i ha demanat sobretot que la vila i la comarca en surtin guanyant.
També el socialista, Ramon Zaballa, considera que el fet que l’alcalde de Vilafranca sigui diputat provincial serà positiu.
El diputat provincial per l’Alt Penedès i alcalde de Torrelavit, Ramon Riera, va renunciar al càrrec en la sessió plenària de la Diputació de Barcelona del passat 23 de desembre i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, prendrà possessió en el proper ple ordinari de la Diputació que s’ha de reunir a finals d’aquest mes de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: