Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca amplia la seva programació amb els “Dimecres de cine” i aposta per fer més Retroestrenes

L’èxit de públic de Palmeras en la nieve, que ha reunit més d’un miler d’espectadors a Vilafranca i les bones dades de la temporada en general han encoratjat Cineclub Vilafranca a fer un pas endavant i sumar-se a la iniciativa coneguda com els “Dimecres de cine”, amb les entrades al preu especial de 3 euros amb 90.

Des del proper dimecres 27 de gener, els espectadors podran gaudir d’un o dos passis, depenent de la durada de la pel·lícula, a aquest preu. Cineclub Vilafranca començarà a projectar els dimecres amb Los Odiosos Ocho, l’últim film del director Quentin Tarantino, que s’estrenarà a la Sala Zazie el dissabte 23 de gener amb un passi en versió original. La resta seran en versió doblada, com és habitual els caps de setmana.

D’altra banda, el cicle Retroestrenes, que descobreix la història del cinema a nous públics, també fa un salt i dobla el nombre de projeccions, que passaran a ser bimensuals. Cada mes estarà dedicat a un cicle diferent amb dues propostes. Aquest mes està protagonitzat pel thriller francès amb les pel·lícules Ascensor para el cadalso, que es va projectar aquest dimarts davant d’uns quaranta espectadors, i El silencio de un hombre, que es passarà el 26 de gener. Des de Cineclub Vilafranca, Andreu Navarro parlava de l’òpera prima de Louis Malle que s’ha pogut veure a la Sala Zazie.

Al mes de febrer, les Retroestrenes versaran sobre les llums i ombres dels Òscar amb els films Eva al desnudo, el dia 9, i La noche del cazador, el 23. Al març hi ha previstos un parell de títols de l’anomenat free cinema britànic.

Amb aquestes novetats, l’entitat dóna la benvinguda a l’any amb més cinema que mai i amb un rècord de socis, 220.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: