Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marcel Martínez posa en valor el procés democràtic que suposa l’assemblea de Sabadell

El regidor de la CUP, Marcel Martínez, reconeix però perplexitat davant el resultat de l’assemblea de Sabadell.

Aquest diumenge una vintena de vilafranquins i uns 150 representants de la territorial de la Vegueria Penedès van participar a l’assemblea que la CUP va realitzar a Sabadell. Entre ells el regidor Marcel Martínez, que en declaracions a la nostra emissora ha explicat com es va viure la jornada. Ha apuntat que es va tractar d’una reunió molt llarga perquè inicialment cap de les propostes va arribar a assolir el 50% dels vots. També ha reconegut la perplexitat del resultat final, amb un empat tècnic i matemàtic inesperat per a tothom. De tota manera ha volgut destacar la confiança absoluta en la veracitat del resultat.
Al Penedès en tot el procés que ha servit per arribar fins a la darrera assemblea s’han estat fent reunions i s’han expressat totes les opinions. La majoritària era a favor de l’opció B, és a dir de no investir Artur Mas i demanar a Junts pel Sí una altra proposta de presidència.
Marcel Martínez explica que també hi havia opinions contràries i que l’assemblea ha servit perquè tothom es pogués expressar i pogués decidir amb el seu vot. Per això dóna valor a l’assemblea.
Desprès de l’empat de l’assemblea haurà de ser el Consell Polític el que prengui la decisió final de la CUP el dia 2 de gener. Abans s’han de reunir les assemblees territorials per traslladar l’opinió als representants del Consell. En el cas de Vilafranca i comarca, Marcel Martínez ha explicat aquest matí que encara no està decidit el dia de la reunió, però que haurà de ser abans de l’1 de gener.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: