Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les escoles de Vilafranca han celebrat el Nadal amb representacions dels Pastorets i música

El primer trimestre del curs culmina per a molts alumnes de les escoles vilafranquines amb els espectacles dels Pastorets o amb concerts de Nadal.

L’obra teatral de Folch i Torres ha arribat a l’escenari del teatre Cal Bolet de la mà dels alumnes de cinquè i sisè de l’escola Pau Boada aquest dimarts al matí. Un centenar de nois i noies han representat les escenes més emblemàtiques dels Pastorets, com aquesta del Rabadà, davant d’altres alumnes del centre i de moltes famílies.

A l’escola Mas i Perera, per primer cop representaven els Pastorets a l’Auditori, fet que els ha permès donar cabuda a més públic i reduir el nombre de representacions.

La música és sempre present a les celebracions nadalenques de les escoles. En el cas del Baltà Elias, van preparar un concert de Nadal espectacular amb cançons i coreografies molt ben interpretades pels alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: