Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La darrera sessió de “Sento unes veus. Un cinema sense sostre”, dimecres vinent

La instal·lació acústica de Pep Puig “Sento unes veus. Un cinema sense sostre” es clourà el proper 23 de desembre a les 8 del vespre a l’antic solar del cinema Bogart. Una darrera sessió que se centrarà en l’audició de la pel·lícula “Amarcord”, de Federico Fellini.

Des del 7 d’octubre, al solar de l’antic cinema Bogart de Vilafranca, cada dimecres s’ha fet aquest homenatge sonor al món del cinema i concretament a aquesta desapareguda sala vilafranquina a través de les veus de pel·lícules que s’hi van projectar.
Han estat 12 hores de diàlegs extrets de 12 pel·lícules projectades al cinema Bogart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: