Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena de dones ha participat a la ‘Diada d’amor i llibertat contra la violència de gènere’ organitzada per la Llum del Nord

L’associació per la ciutadania i cooperació entre pobles la Llum del Nord ha commemorat el 25N amb una matinal d’activitats celebrada aquest dijous a l’Escorxador amb la participació d’una vintena de dones.

La jornada duia per títol ‘Diada d’amor i llibertat contra la violència de gènere’ i anava encarada a sensibilitzar les dones sobre els seus drets i els recursos que tenen a l’abast en cas de detectar qualsevol actitud violenta contra elles.

Durant la matinal, les participants han vist el documental de Mohamed Nabil Les joies de la tristesa, sobre les mares solteres al Marroc, i han pogut debatre sobre la situació injusta de marginació a la qual està abocat encara aquest col·lectiu.

Per a la Llum del Nord, un dels aspectes que queda reflectit en el documental i que s’ha de treballar més intensament és que mares i pares parlin amb els seus fills de sexe amb naturalitat.

Durant la jornada també hi ha hagut un vermut i l’exhibició de l’anomenada ‘Corona d’amor’, elaborada per dones de l’associació. Des de la Llum del Nord porten a terme el programa Xarxa de Dones, a l’entorn del qual organitzen activitats adreçades a les dones immigrants i a les seves filles nascudes a Catalunya, buscant sovint la implicació de tota la família

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: