Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca celebra la seva Festa Major petita al llarg d’aquest mes de novembre

A partir d’aquest dissabte hi ha diverses activitats a Sant Martí Sarroca per tal de celebrar la Festa Major petita del municipi. Els actes s’inicien amb el dia 7 amb el trilleig de campanes a les 3 de la tarda.

A les 7 de la tarda, a l’església de Santa Maria concert amb la coral Estel de Sants, la Coral Sarroca Nova i l’acompanyament al violí de Francesc Puche. A les 11 de la nital Centre hi haurà concert i ball amb la Maravella.
Diumenge al matí amb sortida a la Rambla Catalunya a 2/4 de 10, es disputarà la cinquena edició de la Cursarroca. La tarda de diumenge tornarà a tenir ball amb la Maravella, al Centre, a partir de les 7 de la tarda.
L’activitat continuarà dimecres, a les 10 del matí amb jocs infantils al Centre. A les 12 a l’església de Santa Maria, Missa solemne. A les 5 de la tarda torna a haver-hi jocs infantils al Centre. A la mateixa hora, però a la zona de la petanca, taller de bitlles catalanes.
Dissabte dia 14, la sala Gòtica del Castell acollirà el concert solidari contra el càncer amb el grup Combo de Pop i temes propis de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. Diumenge 15 es farà la tercera tirada popular de bitlles catalanes, a la zona de petanca a les 10 del matí.
El programa es tanca el dissabte 28 de novembre a les 6 de la tarda al Centre, amb la roda dels esbarts dansaires infantil i juvenil de la Catalunya Centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: