Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Mas i Perera acull aquest dissabte la tercera festa literària, que se centra en la figura i l’obra de Roald Dahl

L’escola Mas i Perera dedica el matí d’aquest dissabte a aprofundir sobre la figura i l’obra de l’escriptor britànic d’origen noruec Roald Dahl en la que és ja la seva tercera festa literària.

Des de dos quarts d’onze del matí fins a dos quarts de dues del migdia, les instal·lacions del centre acolliran diferents activitats com lectures en veu alta, un taller de cuina de piruletes de xocolata o un altre de potets de medicina de colors, jocs de pistes, intercanvi i mercat de llibres o la projecció de la pel·lícula Mathilda, basada en un dels textos de l’escriptor. També hi haurà un espectacle, Els Cudolla i altres històries perverses.
Els alumnes de l’escola estan treballant des de fa setmanes a l’entorn de l’obra de Roald Dahl, autor de contes com Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant o Les bruixes, per commemorar els 100 anys del seu naixement i els 25 de la seva mort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: