Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Sol, solet’ de Landry el rumbero ha protagonitzat la festa del carnaval xic

Un any més, l’AMPA de les llars municipals d’infants de Vilafranca, organitzava el carnaval xic.

L’activitat està especialment pensada per a nens i nenes d’entre 0 i 3 anys, una franja d’edat per la qual no sol haver-hi massa oferta cultural. El carnaval xic tenia lloc aquest diumenge al migdia a l’escola Mas i Perera, l’emplaçament on s’ha celebrat aquests dos darrers anys. Landry el rumbero, amb el seu espectacle ‘Sol, solet’, era l’encarregat d’amenitzar la festa.

Des de l’AMPA, la Yolanda Moya explicava que els més petits són un públic agraït.

‘Sol, solet’ és l’espectacle de més petit format de la companyia de Landry el rumbero i consta d’un repertori de temes propis i temes tradicionals passats pel sedàs de la rumba catalana. El músic i animador adapta els seus espectacles a les edats dels nens i nenes i, en aquest cas, opta per danses i jocs que mantenen l’atenció del públic i el fan gaudir.

La companyia de Landry el rumbero és un exemple de com està evolucionant el món de l’animació infantil, amb propostes cada cop més diverses.

La festa va acabar reunint un bon nombre de públic, no només nens i nenes d’entre 0 i 3 anys, sinó també infants més grans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: