Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada literària del Mas i Perera reuneix les famílies al voltant dels contes tradicionals

Hi havia tallers de manualitats, jocs i un escenari pel qual passaven pares, mares, avis i alumnes per llegir contes.

L’escola Mas i Perera organitza des de fa quatre anys una jornada literària al voltant d’algun tema concret. El curs passat, l’escriptor Roald Dahl i les seves obres van ser el fil conductor i, aquest any, tot girava a l’entorn dels contes tradicionals. Hi havia tallers de manualitats, jocs i un escenari pel qual passaven pares, mares, avis i alumnes per llegir contes.

L’escola Mas i Perera compta amb una biblioteca activa al voltant de la qual s’organitzen tota mena d’activitats per fomentar la lectura entre els més petits. La jornada literària és una més d’aquestes activitats.

La jornada, que va tenir lloc dissabte al matí, va comptar amb una alta participació per part de mestres i famílies tot i el fred.

La cap d’estudis i responsable de la biblioteca de l’escola Foix Ortiz destaca la importància de fomentar l’hàbit lector com a diversió. Des de l’escola es mostren especialment satisfets per la bona resposta que tenen aquestes activitats que busquen la implicació de tota la comunitat vinculada al centre fora de l’horari lectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: