Dimecres, 21 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Vilafranca planteja les línies del pressupost, orientades a mantenir els serveis a les persones i reduir despesa

Les línies del pressupost municipal que planteja l’equip de govern de l’ajuntament de Vilafranca mantenen la orientació dels darrers anys. L’escenari del 2016 és similar al de l’any vigent i la voluntat de l’ajuntament és mantenir i assegurar els serveis que s’ofereixen sense pujar taxes i impostos, com ja es va anunciar.

L’esbós conserva, doncs, un marcat to social, amb un 25% del total del pressupost dedicat a l’àrea de serveis a les persones, on s’inclou benestar social en un sentit ampli, ensenyament, llars d’infants o salut, entre altres. El regidor d’Hisenda Aureli Ruiz diu que molts d’aquests serveis no són obligatoris per als ajuntaments però que el consistori vilafranquí els entoma perquè els considera cabdals. En aquest sentit i en relació a les situacions més complexes i enquistades de l’emergència social, Ruiz creu que Vilafranca està donant la resposta adequada.

En matèria d’inversió, el pressupost dóna continuïtat a la urbanització sobre la llosa de les vies i el seu entorn i en dedica una part a reformar edificis municipals. Aquesta inversió s’ha de traduir al final en una reducció de la despesa, perquè la idea de l’equip de govern és reduir el nombre d’edificis municipals i fer-los més eficients.

A grans trets, l’equip de govern vol traslladar tota l’àrea de benestar social als antics jutjats de la Plaça Penedès i agrupar tots els serveis tècnics i centrals a l’antic Hospital, al carrer Sant Pere.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
03:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
03:30
Músics d'aquí
Cristian Gómez - guitarrista

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: