Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació ha ofert una sessió formativa en temes de consum per a càrrecs electes

L’Escorxador de Vilafranca ha acollit aquesta sessió, que es feia dimecres al vespre, i que va servir per presentar el marc normatiu del consum a Catalunya, i també els serveis d’assessorament i suport que ofereix la Diputació de Barcelona als ajuntaments.

La Diputada delegada de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació, Laura Martínez, comentava que de fet consumim des de què encenem el llum de bon matí, i sovint ho fem de manera inconscient. Si no hi ha problemes no passa res, però si n’hi ha la gent acudeix a l’Ajuntament a reclamar. Des de la Diputació es vol oferir eines a l’administració local per poder atendre bé aquestes demandes.
A banda d’aquestes eines de suport als ajuntaments, des de la Diputació es considera important també poder oferir aquesta formació al petit comerç. La majoria de les queixes però, tenen a veure normalment amb qüestions de telefonia i de productes financers.
Per il·lustrar també moltes d’aquestes qüestions, la Diputació va portar també una exposició sobre consum que de manera itinerant acompanyarà aquestes sessions formatives que s’aniran fent arreu del territori en els propers mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: