Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La responsable de l’OMIC, Gabi Giralt, guardonada en els 1rs. Premis Catalunya Consum

Els guardons, lliurats divendres dia 17, van reconèixer també a títol pòstum la tasca en l’àmbit del consum del periodista Josep Maria Flores, recentment traspassat.

El passat 17 de novembre, la Unió de Consumidors de Catalunya va celebrar a la seu d’UGT a Barcelona els seus 40 anys d’activitat i va organitzar una jornada amb diverses taules rodones sobre el paper actual de les associacions de persones consumidores i temes vinculats amb la seguretat alimentària.

En el transcurs de la jornada, també es va fer lliurament de la primera edició dels Premis Catalunya Consum, que van premiar l’Associació Celíacs de Catalunya, com a entitat que més ha destacat pel seu treball en favor de les persones consumidores; com a persona que ha destacat per la seva dedicació a les persones consumidores es va guardonar la responsable de l’Oficina de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca, Gabi Giralt; i, a títol pòstum es va reconèixer la feina de Josep M. Flores, com a periodista destacat per la seva feina en l’àmbit del consum.

Els premis van ser entregats pel Director de l’Agència Catalana del Consum, Albert Melià; el president de la Unió de Consumidors, Salvador Domínguez; i el secretari general de la UGT Catalunya, Camil Ros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: