Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca presenta una moció al ple per demanar que es pengi una pancarta a l’Ajuntament, amb el lema ‘Prou violències masclistes. Per una societat sense patriarcat’

Des de la CUP remarquen que la violència masclista és un problema estructural d’origen sociocultural, i per tant, cal un canvi de mentalitat i de conducta per eradicar-lo. Per això, consideren imprescindible la implicació de l’Ajuntament amb les dones que pateixen violència masclista i amb els col·lectius que hi treballen.

No només garantint i augmentant els recursos econòmics i humans necessaris, sinó també fent visible el rebuig cap a aquesta situació alarmant.
Des de la CUP proposen al proper ple penjar, permanentment, una pancarta a la façana de l’Ajuntament, amb el lema ‘Prou violències masclistes. Per una societat sense patriarcat’, per tal de donar visibilitat al problema i contribuir a la sensibilització de la població.
Sostenir els recursos personals, materials i polítics per a la igualtat i per a la prevenció i l’atenció jurídica, social i psicològica a les víctimes de violència masclista.
Reafirmar un compromís estable i perseverant com a administració pública, que ha d’impulsar la necessària transformació dels valors socials i implementar les mesures i dotació de recursos que permetin combatre la xacra de la violència masclista a través de polítiques actives de lluita.
No reduir la partida del pressupost municipal de 2016 al Casal de la Dona i fer ampliable la nova partida al Servei d’Informació i Atenció a la Dona, assegurant la dotació dels recursos econòmics necessaris, de manera consensuada amb els col·lectius que treballen contra la violència de gènere.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: