Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eva Sans i Montserrat Balada han presentat el conte La Verema, a la Torras i Bages

La Verema és el tercer llibre de la col·lecció Festa Va de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa. La col.lecció va a càrrec del tàndem format per la il.lustradora vilafranquina Eva Sans i la vilanovina Montserrat Balada, que s’encarrega dels textos.

A banda de La Verema, han editat La Castanyera i Sant Jordi i en tots tres contes la festa és una excusa per explicar una història.
El protagonista de La Verema és en Ciscu de cal Garnatxa que descobreix que el seu raïm no és el més dolç del món, tal i com ell pensava. Aquest descobriment el portarà a conèixer els nous amics que cultiven aquest raïm tan dolç i alhora tan gros i a viure una verema ben divertida.
Tots els contes de la col.lecció tenen voluntat didàctica i es complementen amb un quadernet amb fitxes i activitats, com explica Balada.
En el marc de la gira de presentació del conte per tot Catalunya, ahir dijous Montserrat Balada i Eva Sans van ser a la biblioteca Torras i Bages acompanyades per Montse Panero que en va fer una narració teatralitzada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: