Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP també era present a la concentració pel 9N

La CUP de Vilafranca ha tramès un comunicat en el que explica que amb diversos militants i simpatitzants també va participar a la concentració a la plaça de la Vila en suport a les persones encausades pel procés participatiu del 9N.

Després d’atendre diverses preguntes que els han fet col·lectius, entitats i persones, en el comunicat aclareix que en cap moment la CUP de Vilafranca va ser convidada a ser dalt de l’escenari que es va habilitar a la plaça de la Vila. Des de la CUP volen pensar que el fet casual que en aquest entarimat només hi haguessin representants de CIU i ERC respon a un descuit d’aquestes organitzacions i que en cap moment hi va haver mala intenció.
Des de la CUP de Vilafranca, com sempre han fet, donen i donaran suport a totes les persones que han qüestionat amb les seves accions les institucions espanyoles i catalanes, “ja sigui posant urnes als carrers o donant suport a la independència i la justícia social del nostre país tant des de la mobilització ciutadana com des de les institucions”.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: