Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most ha presentat l’espot de la seva cinquena edició, obra, un any més, de Centset

El Most Penedès Festival de Cinema del Vi i del Cava segueix confiant en el talent de Centset, que ha fet els espots de totes les edicions del festival.

La productora penedesenca, dedicada al món de la comunicació i la cultura, també ha produït material audiovisual als festivals de música Sónar i Primavera Sound. L’equip de Centset està encapçalat per Oriol Gallart i Jordi Cabestany.

En aquesta ocasió han desenvolupat el llenguatge visual propi, atrevit i desenfadat que els caracteritza, mantenint la coherència amb línia gràfica definida per l’edició d’enguany. La banda sonora de l’espot ha estat interpretada per Àrid, el trio de jazz integrat per Ricard Parera, Jordi Mestres i Guillem Callejón, amb el tema “The fish and the bird”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: