Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actriu Nora Navas rep el Premi Honorífic del Most 2023

El Most Festival Internacional del Cinema del Vi encara la seva recta final al Penedès.

Aquest dimecres al vespre, en el marc de la tercera sessió Brot, dedicada als millors curtmetratges de la temporada, el festival ha lliurat el Premi Most Honorífic 2023 a l’actriu Nora Navas, en reconeixement a la seva carrera professional, plena de cinema, teatre i televisió.

Navas ha agraït el premi tot destacant que el guardó s’ha entregat en anteriors edicions a persones a les que admira com Julieta Serrano, Josep Maria Pou o Candela Peña. L’actriu ha afegit que el maridatge del Most està «molt ben pensat perquè així com les pel·lícules es fan en família, el vi, també».

Abans de rebre el premi honorífic, l’actriu valorava en declaracions a Ràdio Vilafranca i Penedès TV el fet de rebre un reconeixement com aquest a tota la seva trajectòria.

Nascuda a Barcelona el 24 d’abril del 1975, Nora Navas va debutar el 1999 amb la pel·lícula d’Agustí Vila ‘Un banc al parc’. A aquesta cinta la van seguir ‘Las vidas de Celia’, ‘Lo bueno de llorar’ o ‘Pa negre’. El primer Goya el va rebre el 2010 per aquesta pel·lícula d’Agustí Villaronga, quan el jurat la va premiar per la Millor Interpretació Femenina Protagonista.

L’actriu catalana també va estar nominada en dues ocasions més, el 2015 per ‘Felices 140’ i el 2013 per ‘Tots volem el millor per a ella’. Finalment, guanyaria el seu segon Goya amb la Millor Interpretació Femenina de Repartiment per ‘Libertad’, de Clara Roquet.

Navas ha passat la major part de la seva carrera sobre els escenaris, amb clàssics majúsculs com ‘Les bruixes de Salem’ o ‘La casa de Bernarda Alba’. És una de les actrius millor valorades del panorama espanyol i la seva carrera l’avala, per això el Most ha decidit retre-li un merescut homenatge.

El Most Festival Internacional del Cinema del Vi encara ja la seva recta final al Penedès. Tota la programació es pot consultar al web mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: