Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull el proper cap de setmana la VII edició del Vinfonies

Recordem que es tracta d’un festival que vol vincular la música i les arts mèdia experimentals amb la cultura del vi. Es proposen diferents activitats musicals, audiovisuals, sensorials i, com a novetat, també s’hi incorpora un espectacle de dansa.

La presentació i tret de sortida del Vinfonies serà el dijous 24, a les 7 de la tarda al Vinseum, amb una intervenció sonora a l’exposició “Temps i Silencis”.

La primera sessió tindrà lloc divendres 25 al Claustre de Sant Francesc amb dos tastos sensorials, a les 8 i a les 9 del vespre al preu de 10€; i un concert de l’artista argentí Federico Monti. Els tastos sensorials consisteixen en la degustació relaxada de quatre vins a cegues acompanyats d’una composició musical ideada per l’ocasió i inspirada en el vi que s’està tastant. Enguany hi participen els músics Ben Houge, Larry Gus, Edu Comelles i Lloret Salvatge que han treballat entorn els vins de Jean Leon, Can Credo, La Vinyeta i Azul y Garanza.

Federico Monti, proposa un espectacle visual i sonor basat en l’exploració del silenci, un entramat de textures d’altes freqüències que ompliran el claustre. L’entrada és gratuïta i comença a 2/4 d’11 de la nit.

Dissabte 26, el Vinfonies es trasllada a Cal Bolet per oferir un espectacle experimental de música i dansa a càrrec de Ensemble Topogràfic. Aquest projecte fa una reflexió entre so i moviment al voltant de la idea de com la música provoca dansa i com la dansa provoca música.

 

L’espectacle comptarà amb la participació especial de la ballarina Anna Hierro, professora de l’Escola de Dansa del Casal de Vilafranca. L’entrada a aquest espectacle, que començarà a 2/4 de 9 del vespre, té un cost de 10 euros i inclou una degustació de vi.

De cara a diumenge, el patí de El Taronger acollirà una nova sessió dels tastos sensorials. Serà a les 7 de la tarda i el cost és de 10 euros. Totes les entrades del Vinfonies es poden comprar a través de la pàgina www.vinfonies.org o al mateix dia abans de començar l’espectacle.

VIinfonies és organitzat per un col·lectiu de professionals en els camps de l’enologia, les arts visuals i la tecnologia d’àudio. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, i dels cellers patrocinadors.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: