Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinfonies tanca la seva trajectòria amb una doble oferta i satisfacció per la feina feta

Divendres al vespre arribava la desena edició del Vinfonies, la darrera també ja que els organitzadors han decidit posar punt final a la seva experiència.

Per tal de cloure aquesta dècada dedicada a maridar la música electrònica i els vins, els organitzadors de Vinfonies van organitzar una doble sessió que s’iniciava a la capella del Vinseum amb un tast sonor i un concert experimental d’orgue i electrònica a la basílica de Santa Maria.
En el primer cas, com explica Jordi Janer des de Vinfonies, la proposta se centrava en l’oferta musical de la violinista italiana Adele Madau que maridava amb tres vins. En aquesta ocasió a més la música era en directe. Jordi Janer
La violinista aprofitava sons de les copes, de les fulles i les afegia al seu violí oferint una experiència sonora diferent. Tot plegat es maridava amb el tast de tres vins diferents en els que s’havia inspirat la composició de Madau.
La segona proposta tenia com a espai la Basílica de Santa Maria amb un interessant concert experimental d’orgue i electrònica. L’organista Josep Maria Comajuncosas i l’artista sonor Carles Martorell, conegut com a Shoeg, oferien una peça creada expressament per a l’ocasió.
Tant des de l’organització com per part dels músics s’en feia un bon balanç del festival, en aquests 10 anys que ha estat apostant per la música experimental i el món dels vins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: