Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte Vinfonies s’acomiada el dia 21 de setembre després de 10 edicions

La Basílica de Santa Maria serà escenari a les 9 de la nit d’un concert experimental d’orgue i electrònica

El proper divendres 21 de setembre torna el Vinfonies, un projecte cultural de petit format que relaciona música i arts audiovisuals experimentals amb la cultura del vi. La Basílica de Santa Maria serà escenari a les 9 de la nit d’un concert experimental d’orgue i electrònica a càrrec de Josep Maria Comajuncosas i Shoeg. Dies abans va tenir lloc un assaig a la mateixa esglèsia i un dels seus autors explicava que la peça estrenada consta de 4 escenes inspirades en la hipotètica vida de Sant Fèlix.

Tal i com explica Comajuncosas, per ells és tot un repte barrejar música electrònica i orgue i sobretot fer-ho dins d’una església.

Una estona abans, a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc l’altre acte del programa del Vinfonies 2018. Serà un Tast Sonor amb la violinista italiana Adele Madau a la capella de Vinseum. Es tracta doncs d’un tast de 3 vins acompanyats de la interpretació i improvisació en directe d’una peça musical inspirada en aquests vins.

Aquesta serà la desena i darrera edició del Vinfonies. Després de 10 anys els creadors del projecte creuen que ha arribat el moment de posar-hi punt i final ja que s’ha arribat a un punt en que la iniciativa s’havia de transformar en un festival de més envergadura o seria difícil seguir el ritme. I van optar per donar-li un final en forma de celebració.

El Tast Sonor amb Adele Madau tindrà un cost de 3 euros sent gratuït pels Amics de Vinseum. Mentre que el Concert Experimental d’orgue i electrònica a Santa Maria serà gratuït.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: