Dimecres, 25 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum tanca el cap de setmana del DIM amb una bona resposta a les activitats programades

La celebració del Dia Internacional dels Museus arrencava dijous amb la primera jornada de portes obertes.

Tant dissabte com diumenge, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya va tornar a obrir les seves portes de forma gratuïta. En el cas de dissabte, fins a la mitjanit, amb una bona resposta per part dels visitants a l’anomenada Nit Blanca.

L’equip de Vinseum ha ofert durant el cap de setmana activitats diverses adreçades també a públics diferents. Era el cas de la proposta Tafanegem el vi, dedicada al públic infantil.

El dissabte a la tarda, el balanç de la celebració del Dia Internacional dels Museus al Vinseum ja era prou positiu en haver omplert la majoria d’activitats programades amb perfils de públic molts diferents.

La celebració encara continua la setmana que ve amb noves propostes: d’una banda, cinema amb la col·laboració de Cineclub Vilafranca i, de l’altra, una visita guiada oferta per les directores dels principals museus del gran Penedès.

Les encarregades de conduir aquesta visita seran Núria Ballester del Museu Pau Casals del Vendrell, Vinyet Panyella dels Museus de Sitges, Núria Payán del Museu Deu del Vendrell i Mireia Rosich de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: