Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca acull aquest cap de setmana una nova edició de la Fira Medieval, amb algunes novetats

La Fira Medieval de Sant Martí Sarroca tindrà lloc aquest 2015 els dies 3 i 4 d’octubre i comptarà amb diverses novetats, com un celler i espai gastronòmic al pati del castell, xerrades i tallers infantils, juntament amb el mercat medieval i activitats diverses de recreació que completen un programa pensat per a totes les edats.

Una de les novetats més destacades serà el celler i espai gastronòmic al pati del Castell. Els visitants hi podran degustar vins, postres i tapes medievals elaborades per bodegues, restaurants, comerços i pastisseries del municipi. La moneda per a aquesta zona gastronòmica serà l’escut medieval, que es podrà obtenir a través de la compra de paquets d’escuts, que inclouran got i coberts per a la degustació.

A més a la nit de dissabte, entre les 9 i les 11, s’oferirà un menú de degustació per sopar a través de la compra d’un paquet especial d’escuts per a adults i nens, disponible durant tot el dissabte per a la seva compra a la recepció de la fira. Aquest àpat, que tindrà lloc al pati del castell, serà amenitzat amb música medieval.

La fira, que s’obrirà dissabte a partir de les 11 del matí i diumenge a partir de les 10, també comptarà amb el mercat medieval i amb diverses actuacions de recreació, espais d’activitats, tallers i xerrades. La programació completa es pot consultar al web santmartisarroca.cat.

Comentaris

  1. elenaperez

    Per aparcar pel medieval,on aparquem.?pujem anb el cotxe fins d,alt?o el deixem pel poble?

    1. Albert Tort

      Per aparcar, es pot deixar el cotxe a la zona esportiva i de l’institut i agafar un trenet que puja al castell o bé pujar a peu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: