Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidatura de Junts pel Sí ha estat recollint noves adhesions a la llista de candidats

Aquest dissabte mentre a la plaça de Sant Joan se celebrava l’habitual ball a l’aire lliure organitzat en els darrers anys per Òmnium Cultural representants de Junts pel Sí van muntar una parada informativa adreçada especialment al públic femení per continuar sumant adhesions a la seva llista de candidats.

Un grup de dones implicades en la llista acompanyava la candidata gelidenca Lluïsa Llop difonent el seu missatge, centrat sobre tot en convèncer de les avantatges que pot tenir pels ciutadans una nova república catalana.

Aquest dissabte s’adreçaven especialment a les dones convençuts que es tracta d’un col·lectiu sensible a les necessitats socials que ha generat la crisi i que disposar d’un estat propi podria oferir noves sortides amb la millora dels serveis socials.

La parada de Junts pel Sí es va muntar a la plaça de Sant Joan, al mateix lloc on Òmnium Cultural organitzava un ball popular i des d’aquesta entitat es feia un balanç positiu de l’activitat cultural.

Amb la ballada popular i la propera ofrena al monument a Lluís Companys de l’11 de setembre Òmnium Cultural inicia les activitats del curs aquest mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: