Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcaldessa de Sant Sadurní Maria Rosell serà diputada al Parlament de Catalunya, en substitució de Pere Aragonés

La renúncia a l’acta de diputat del membre de la candidatura Junts pel Sí Pere Aragonès, nomenat aquesta setmana com a secretari general d’Economia del Govern de la Generalitat, fa que la sadurninenca Maria Rosell entri com a diputada al Parlament de Catalunya.

L’alcaldessa de Sant Sadurní ocupava el lloc 34 de la llista de Junts pel Sí a la demarcació de Barcelona però els resultats de les eleccions del 27 de setembre la van deixar fora de l’hemicicle.

Rosell accedirà a la condició de diputada de ple dret un cop hagi lliurat les credencials expedides per la Junta Electoral Central al registre del Parlament, hagi jurat o promès per escrit respectar la constitució i l’estatut i hagi presentat les declaracions de béns i de càrrecs i activitats.

Maria Rosell i Medall, és l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia des del 14 de juny del 2014. Té 55 anys i és regidora a l’ajuntament des del 1999. És militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 2005.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: