Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Llach ha fet campanya pel sí a La Ràpita

El diputat de Junts pel Sí Lluís Llach va ser aquest dilluns al vespre al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc de La Ràpita per oferir una xerrada.

Llach va fer campanya pel Sí a 27 dies de l’1 d’octubre, el dia que s’ha fixat per celebrar el referèndum.

Sota el títol “Llach: a 27 dies pel Sí”, el diputat va oferir el seu punt de vista sobre el procés i va explicar als assistents la llei del referèndum i la llei de transitorietat jurídica que s’han presentat darrerament per part dels grups de Junts pel Sí i la CUP.
Segons Llach, el govern està fent el que va prometre que faria.

La conferència de Lluís Llach estava organitzada per Òmnium Alt Penedès. L’entitat sobiranista es troba en plena campanya “Crida per la Democràcia”, una iniciativa que vol denunciar la “deriva antidemocràtica de l’Estat espanyol i defensar el Referèndum de l’1 d’octubre”. Òmnium veu amb preocupació el que considera un “deteriorament progressiu i creixent del sistema democràtic a l’Estat espanyol”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: