Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages tornarà a obrir portes el 13 d’octubre

La biblioteca Torras i Bages de Vilafranca tornarà a obrir portes el dimarts 13 d’octubre després de les obres que l’han mantingut tancada durant tot l’estiu.

Les obres que s’estan executant estan relacionades amb l’eficiència energètica a l’edifici i les actuacions afecten la coberta, els tancaments de finestres, els sistemes de calefacció, la climatització, la il·luminació i els acabats de la façana del carrer Ferran, entre d’altres. Està previst que el dia 13 s’obrin les 2 primeres plantes i que restin acabats que s’acabarien d’executar durant el mes d’octubre.

Un cop oberta la biblioteca el dia 13, l’horari serà el d’hivern, és a dir, de dimarts a dissabte de 10 a 2/4 de 2 en horari de matí; de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a 2/4 de 9 del vespre en horari de tarda, i els dissabtes de 10 a 2/4 de 2 del migdia.

Cal recordar que mentre la biblioteca està tancada es poden utilitzar les sales d’estudi Escavi i Casa Amiguet.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: