Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja ha començat el període d’inscripció als cursos de català per a adults que organitza el Centre de Normalització Lingüística

Sota el lema “Connecta’t al català”, l’oferta de cursos que s’obren a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova, Cubelles, Vilafranca i Sant Sadurní cobreix un ampli ventall de necessitats.

Des del web del CNL es pot accedir a tota la informació actualitzada sobre aquests cursos. Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Centre i ara en vulguin seguir un han de fer una prova de col·locació a partir de la primera setmana de setembre amb la finalitat de situar-les en el nivell més adequat. Per demanar dia i hora cal que s’adrecin al Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès o bé a l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia.
Un cop conegut el resultat de la prova, podran formalitzar la matrícula a partir dels dies 21, 22 o 23 de setembre, segons el nivell del curs que hagin de seguir. El dia 14 de setembre s’obrirà la inscripció als antics alumnes de nivells bàsic i suficiència, i el 15 serà per als dels nivells elemental, intermedi i complementaris.

Els cursos de català per a adults ofereixen diferents maneres d’aprendre la llengua per satisfer una demanda molt diversa. Per una banda, en la modalitat presencial i per altra banda, s’ofereixen cursos semipresencials. D’altra banda el programa Voluntariat per la llengua continua obert a tothom i en qualsevol moment es pot passar per un servei de català per omplir la fitxa per participar-hi.

Aquest programa està orientat tant als alumnes dels cursos bàsics com a altres persones que vulguin practicar la llengua parlada amb la col·laboració d’altres persones voluntàries que els ajuden a parlar i a expressar-se en català. El compromís d’aquestes parelles és compartir una hora a la setmana fora de l’aula durant un mínim de deu setmanes.

CNL

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: