Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la quarta edició de l’”Endevina-la!”

Es tracta d’un joc per resoldre jeroglífics que el Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès organitza amb les botigues col·laboradores del Voluntariat per la Llengua.

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, per mitjà del Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès, i 56 comerços de Vilafranca de tots els barris organitzen el joc lingüístic “Endevina-la!”, que promou l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica i engrescadora, propiciant que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi. Els comerços de Vilafranca són col·laboradors del programa Voluntariat per la Llengua i estan preparats per atendre les persones que aprenen català i comencen a expressar-s’hi amb esforç i interès.
En aquesta edició, per tal de complir les condicions que marca la Llei de protecció de dades, els establiments no podran recollir les butlletes dels participants, sinó que caldrà portar-les al Servei de Català, al carrer de Pere el Gran, 32 en horari d’oficina, de 10 a 14, o deixar-les a la bústia del Servei.
Una altra novetat és que qui vulgui participar-hi haurà de demanar una butlleta en alguna de les botigues que tenen exposat el cartell amb el jeroglífic i anotar-hi com més solucions millor. Aquesta vegada no s’ha d’omplir una butlleta per a cada jeroglífic, sinó que es tracta d’una butlleta única on es poden omplir les respostes que es vulguin. Un cop acabat el recorregut, cal portar el tríptic omplert amb les dades personals al Servei de Català. S’hi pot participar fins al 2 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: