Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un veí de Vilafranca de 21 anys per robar i agredir físicament a dos menors

Els mossos d’esquadra van detenir el passat 10 de setembre a Vilafranca dos joves, un de 21 anys i un altre menor d’edat, tots dos veïns de la localitat, com a autors d’un delicte de robatori amb violència i d’un delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc el 6 de febrer a una plaça de Martorell, quan dos menors van ser víctimes d’un robatori amb violència per part dels dos joves. Davant la seva resistència a lliurar-los els seus telèfons mòbils van ser agredits físicament, amb el resultat de diverses contusions. A una de les víctimes li van trencar el nas d’un cop de puny.
El detingut major d’edat, amb 17 antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó. El detingut menor d’edat va quedar a disposició de la Fiscalia de menors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: