Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ENDESA reforma dos centres de transformació a l’Alt Penedès per millorar el servei a cinc municipis

Endesa ha finalitzat recentment les tasques de renovació tecnològica a dos centres de transformació de l’Alt Penedès amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a cinc poblacions de la comarca.

Concretament, una de les reformes han tingut lloc a una instal·lació al Polígon Industrial de Sant Pere Molanta, al municipi d’Olèrdola, on s’han substituït les antigues cabines per unes d’última generació. Amb aquesta millora, s’obtenen nombrosos avantatges, ja que les noves cabines incorporen un gas de característiques especialment aïllants que impedeix una bona conducció de l’electricitat i disminueix el risc d’incidència degut a la seva alta estabilitat tèrmica i química. Alhora, gairebé no requereix intervencions de manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients. En aquest cas, la majoria dels clients beneficiats són del sector industrial d’Olèrdola, malgrat que també n’hi ha de Vilafranca.

La segona reforma ha tingut lloc en un centre de transformació situat al barri de Mas Esperó, de Sant Sadurní, amb una intervenció idèntica a l’anterior. Aquesta millora també beneficia, indirectament, clients ubicats a Sant Llorenç d’Hortons i de Gelida.

Les obres, que han suposat una inversió de 17.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, formen part del Pla de Renovació Tecnològica que Endesa desenvolupa a l’Alt Penedès amb la finalitat de dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: