Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinema Kubrick obre nova temporada apostant per continguts alternatius que volem complementar l’oferta cinematogràfica

Aquest mes de setembre el cinema Kubrick inici ja la seva programació de tardor hivern, i ho fa apostant per fer noves propostes que converteixin el cinema en alguna cosa més que una simple sala de projecció de pel·lícules. Com explica la responsable del Kubrick, Maria Olivella, la intenció és ampliar l’oferta lúdica que s’ofereix des de la sala amb òpera, ballet, teatre i concerts.

En aquesta primera experiència s’ha buscat oferir una proposta amb quatre continguts molt diferents, per mirar d’arribar a un públic més ampli.

Aquest mes de setembre també es reprendrà el cicle clàssics de cine, que es fa conjuntament amb la llibreria La Cultural, i que el 30 de setembre oferirà la possibilitat de fer tertúlia i visionar en versió original “Psicosis” d’Alfred Hitchcock.

També en les properes setmanes es reprendrà el cicle Cinc, de cinema infantil en català que es fa conjuntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat. Una proposta que Olivella remarca que aconsegueix una bona resposta per part de les famílies.

Aquestes propostes, moltes d’elles factibles gràcies a la digitalització que van dur a terme fa uns anys, han ajudat a tirar endavant una sala de cinema que en aquestes darreres temporades ha anat veient com el públic també s’ha acostat més a les sales exhibidores.

La primera de totes aquestes propostes alternatives serà l’òpera Otel·lo, de Verdi, que es podrà veure al Kubrick el proper 21 de setembre a les 6 de la tarda. És la producció que es va enregistrar el juny de 2013 al Palau de les Arts Reina Sofía de València, amb una durada de 160 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: