Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU de Sant Martí critica l’ús partidista de la CUP utilitzant el despatx d’alcaldia per penjar una fotografia de suport a presos d’ETA

El Grup Municipal de CIU a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca manifesta a través d’un comunicat el seu disgust al mateix que critica amb rotunditat la utilització partidista que l’alcalde i el grup municipal de la CUP fa de les institucions municipals.

En  el comunicat consideren  que és una manca de respecte a tots els martinencs que des de la CUP utilitzin el despatx de l’alcaldia i posin com a marc de fons la bandera de Sant Martí per fer un acte que, en aquest cas, es fa amb una foto reivindicant la llibertat per gent condemnada per fer apologia del terrorisme i a més defensant els presos de ETA.

CiU diu respectar les opcions polítiques i les ideologies que cadascú pugui tenir, però les institucions i els símbols són de tots, i, l’alcalde d’un poble ho és també de tothom. Consideren per tant que es tracta d’una manca de respecte envers els veïns del municipi.

Remarquen també des de CiU que és una pena que aquesta fotografia surti al Facebook d’Arnaldo Otegui amb la frase suport des de l’Alcaldia de Sant Martí.

Acaba el comunicat de CiU dient textualment que “els hauria de caure la cara de vergonya al grup de la CUP, però també en fem responsables a la resta de grups del Govern tripartit de Sant Martí, format per CUP, ERC i PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: