Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de l’Arsenal d’aquest estiu completaran la remodelació iniciada l’any passat

L’Ajuntament aprofita els mesos d’estiu per realitzar les millores en els equipaments municipals. Un d’ells és l’Escola d’Art Arsenal, on s’està reformant la primera planta de l’edifici. La remodelació consisteix en el manteniment i una millora destacable de les instal•lacions i la façana. En una visita rutinària de les obres, el regidor de Territori i [...]

L’Ajuntament aprofita els mesos d’estiu per realitzar les millores en els equipaments municipals. Un d’ells és l’Escola d’Art Arsenal, on s’està reformant la primera planta de l’edifici. La remodelació consisteix en el manteniment i una millora destacable de les instal•lacions i la façana. En una visita rutinària de les obres, el regidor de Territori i Serveis Urbans, Josep Maria Martí, i el responsable de l’Àrea de Serveis a les Persones, Ramon Zaballa, van explicar que “s’han destinat molts esforços” per consolidar l’Escola com un centre de referència a Catalunya.

Les reformes que s’estan fent durant aquest estiu complementaran les que es van fer durant l’any passat a la planta baixa i el segon pis.

En total, doncs, es reformaran 3 aules de l’Escola, 2 tallers i la sala de professors, situades totes a la primera planta. Pel que fa a la façana de l’Arsenal, es vol pintar i renovar els tancaments de portes i finestres. El pressupost total de les obres d’aquest estiu és d’uns 200.000 euros.

El regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa, insistia en què els treballs estaran acabats abans de que comenci el curs escolar i, per tant, no afectaran als alumnes.

Les obres d’aquest estiu també serviran per reformar l’escala i millorar l’accessibilitat a l’edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: