Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneixen quins seran els afortunats que podran pujar al balcó durant les exhibicions folklòriques i castelleres de la Festa Major

El sorteig ha estat aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca i ha estat dirigit per l’alcalde, Pere Regull, el regidor de Cultura, Raimon Gusi, i un dels administradors de la Festa Major d’aquest any, Ramon Güell.

Els guanyadors podran veure, des del balcó de l’Ajuntament, l’entrada a plaça dels balls i les jornades castelleres del dia que se’ls ha assignat. Els tres afortunats per pujar el dia 29 han estat Rosalia Parellada, Eufrasia Perez i Isabel Ferrer.

Durant l’entrada a plaça del dia de Sant Fèlix i la diada castellera, els vilafranquins que podran pujar al balcó seran José Maria Beltran, Víctor Orlando i Yolanda Pedregosa. I el dia de Sant Ramon, els premiats són Visitació Rubio, Kilian Fita i Xavi Mallart. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, explicava que aquesta és una oportunitat per a molts vilafranquins.

Aquest any, han omplert la butlleta de participació unes 340 persones, més o menys les mateixes que l’any passat. Una de les curiositats en aquest sorteig és que s’hi apunten més dones que homes. Regull explicava que la Festa Major és un espai d’integració per tothom.

Per si alguna de les persones que ha estat escollida no pot pujar al balcó, s’han assignat uns suplents: els del dia 29 són Ana González, Teresa Camponera i Montserrat Estruch. Els suplents del dia de Sant Fèlix són Vicenç Parellada, Sònia Talabante i Glòria Rossell. Els del 31 són Mònica Giménez, Jennifer Cost i Fina Bertran.

Després del sorteig, els cinc administradors de la Festa Major han entregat l’estampa de Sant Fèlix d’aquest any a l’alcalde Pere Regull. Com ja és habitual, l’estampa actual i la de l’any anterior quedaran penjades al despatx de l’alcalde. Per contra, les dels altres anys passen a exposar-se a la Sala de la Taula Rodona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: