Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca juga dissabte contra els Castelldefels la segona ronda de la Copa Catalunya de futbol

Després d’eliminar per 2 gols a 1, i amb remuntada inclosa, el Nàstic de Tarragona, aquest dissabte el degà penedesencs afronta la segona ronda d’aquesta competició. En aquest cas el rival serà el Castelldefels, equip de primera catalana, i el partit es jugarà al municipal dels Canyars a 2/4 de 8 del vespre.

El partit, com explica el cronista habitual del Vilafranca a Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Antoni Carbó, serà complicat i caldrà estar concentrats des del principi.

 

És una eliminatòria també a partit únic, i es juga al camp de l’equip d’inferior categoria.

Carbó comenta que en aquestes primeres setmanes encara és aviat per veure com està l’equip, que va respondre bé en el partit contra el Nàstic; però que per contra ja nova estar tant encertat en el torneig d’històrics jugat aquesta setmana.

Sigui com sigui, considera que repetir l’excel·lent temporada passada serà complicat, ja que enguany els rivals ja coneixen el Vilafranca i l’esperen com un dels equips forts de la categoria.

El partit s’oferirà en directe per Ràdio Vilafranca aquest dissabte a partir de 2/4 de 8 del vespre, amb locució d’Antoni Carbó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: