Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

13 alt penedesencs es troben dins les llistes que concorreran a les eleccions del proper 27 de setembre

El Diari Oficial de la Generalitat publica avui l’ edicte de 25 d’agost de 2015, pel qual es fan públiques les candidatures presentades davant la Junta Electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya.

La candidatura del Junts pel Sí, encapçalada per Raül Romeva, compta a les seves files amb l’alcaldessa de Sant Sadurní, la convergent Maria Rosell al número 34, Marc Guerrero en el número 41 i la republicana de Gelida, Lluïsa Llop en el número 42. El regidor vilafranquí, Francisco Romero va en el número13 de la llista del PSC per Barcelona amb Miquel Iceta com a primer candidat. A la llista del PSC també hi va la vilafranquina Carme Garrido en el número 52.
António Baños va en el número 1 de la llista de la CUP, on també hi figuren el vilafranquí Llorenç Casanova en el número 19, el subiratenc Ramon Carbonell en el 35 i el riudebitllenc, Cesck Freixas en el número 75. A la candidatura de Catalunya sí que es pot, que compta amb Lluís Rabell com a número ú hi ha la presència del regidor de Vilafranca, Antoni Peñafiel en el número 57. La llista del Partit Popular, amb Xavier Garcia Albiol de número ú té presència altpenedesenca en l’apartat més baix de la llista, al número 81 l’alcalde de Pontons, Lluís Caldentey i la exdiputada sadurninenca Dolors Montserrat al 83. D’altra banda Unió Democràtica presenta llista pròpia en aquestes eleccions, amb Ramón Espadaler com a número 1 i amb el martinenc Ramon Carbó al número 21 i l’alcalde de Puigdàlber, David Masdeu al número 23.

27S

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: