Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’amplien en 7 les meses d’aquestes eleccions a Vilafranca on poden votar 749 persones més que al 2012

Per evitar possibles cues l’Ajuntament de Vilafranca ha ampliat en 7 les meses on avui es pot anar a votar respecte les passades eleccions municipals al mes de maig. Això fa que, en total, hi hagi 38 meses.

Els col·legis on s’ha ampliat el nombre d’espais per votar són la Biblioteca Torras i Bages, l’escola Estalella Graells, la llar d’infants L’Enxaneta, l’escola Cristòfor Mestre i l’escola Dolors Piera amb una mesa més. Mentre que en el cas del Baltà Elias se n’han afegit dues. Tot plegat, com dèiem, amb la finalitat que subdividir les meses amb un nombre més elevat d’electors i evitar que en moments puntuals es puguin formar cues, tot i que aquest matí se n’han produït en alguns col·legis de manera puntual.
El nombre d’electors també ha crescut respecte les passades eleccions al Parlament de Catalunya. Aquesta vegada poden votar 27.282 electors, 749 més que al 2012. També s’espera una participació força alta que podria superar, fins i tot, la de fa 3 anys quan va ser del 72%, la única que a Vilafranca ha superat el 70% en unes eleccions autonòmiques. En general, la mitjana sempre ha estat d’un 64%.
Per als qui encara no hagin votat, aquesta vegada ho tenen més fàcil. Els ciutadans trobaran a l’entrada dels col·legis electorals uns cartells amb la imatge d’un codi QR que podran llegir de qualsevol mòbil intel·ligent i que els indicarà el col·legi electoral i la mesa on podran exercir el seu dret a vot. Tota la informació sobre les eleccions al Parlament de diumenge 27 de setembre a Vilafranca es poden seguir a través de l’adreça http://e15.vilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: