Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca té una trentena d’obres en marxa, moltes d’elles a la via pública, aprofitant l’estiu per fer manteniment i reformes

Passejant per Vilafranca es pot observar que hi ha força obres als carrers que serveixen per tal d’encarar millores en voreres i serveis, la connectivitat entre els barris del Poble Nou i la Girada, i també treballs de manteniment i reformes en algunes escoles públiques. El regidor d’urbanisme, Josep Maria Martí, explica que són una trentena d’obres les que estan en marxa.

Hi ha obres per exemple als carrers General Cortijo i Mas i Parera, al passeig Rafael Soler, i a l’Avinguda de Tarragona entre altres.

Sobre la connectivitat entre la Girada i el Poble Nou, el regidor ha explicat que la previsió era que les obres s’acabessin a finals de juliol; però sembla que finalment serà a primers d’agost.

Martí ha comentat també que s’està estudiant, arran d’aquestes obres i millora en la connectivitat, tot el relacionat amb la circulació de vehicles i l’ordenació viària a la zona. De moment però, ha remarcat que no es preveuen canvis.

Pel que fa a la possibilitat de regulació semafòrica d’alguna d’aquestes cruïlles, Josep Maria Martí ha remarcat que els semàfors que s’instal·lin a Vilafranca seran amb els sensors de control volumètric que permeten l’adaptació de la seva freqüència a les necessitats de la circulació ja que detecten si hi ha vehicles aturats esperant a passar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: