Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La millora en l’oferta i la forta calor d’aquests dies omplen d’usuaris les piscines Isidre Prunés de Vilafranca

Aquest estiu està fent molta calor, i una bona manera de superar-la és aprofitar les piscines d’estiu de Vilafranca, que aquest any han ampliat la seva oferta i després de les darreres remodelacions, estant aconseguint atreure força més usuaris.

La gerent del Complex Aquàtic, Anna Soldevila, comenta que tenien un repte important a l’hora de tornar a fer atractives unes instal·lacions que en els darrers anys s’havien deteriorat i que fins a cert punt havien quedat una mica d’esquena a la ciutat. Aquesta temporada, però, els vilafranquins sembla que han recuperat el gust per anar a la piscina.

Normalment al matí la majoria d’usuaris son infants dels diferents casals d’estiu de la vila que aprofiten per passar les hores més fortes de la calor; mentre que a la tarda el públic és més familiar. És també a la tarda quan hi ha més get a la piscina.

A més aquest any cal sumar-hi el fet que, al llarg d’aquest mes de juliol, s’ha ofert l’activitat complementària en algunes tardes i vespres a la piscina l’H2oci.

Una proposta que com explica la gerent s’ha impulsat des de l’Ajuntament amb la voluntat d’oferir una oferta complementària d’oci en horari de tarda a les famílies amb infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: