Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Sadurní proposa a l’ex treballador acomiadat Miguel Àngel Riaza per al Patronat d’Assistència Social

Durant el primer ple d’aquest mandat, la CUP Sant Sadurní ha presentat a Miquel Àngel Riaza per a ocupar el lloc de la Candidatura d’Unitat Popular dins del patronat d’Assistència Social.

Riaza, es treballador de la Casa dels Avis, va ser acomiadat fa uns mesos de manera improcedent durant el mandat de la exalcaldessa Susanna Mérida i per causes que, en el seu moment, Riaza va denunciar com a assetjament laboral ja que aquest treballador havia manifestat els seu desacord amb la manera en la que Mérida i el seu equip de govern estaven gestionant la negociació del conveni col·lectiu.

La CUP explica que proposaven aquest nom per un doble motiu; per una banda, perquè l’experiència de Riaza com a treballador de la Casa dels Avis fan que tingui un important coneixement del funcionament de la institució i per tant des de la CUP s’entenia que pot fer una bona feina al patronat. I per altra banda, aquest nomenament pretenia ser un reconeixement a la injustícia que es va cometre amb aquest treballador, que va ser acomiadat de manera improcedent i sense cap garantia.

El secretari de l’Ajuntament però ha revocat la iniciativa. Tot i que els estatuts del consistori no expliciten que als patronats només hi puguin assistir els regidors electes, la seva interpretació ha estat aquesta. Per tant, la CUP s’ha vist obligada a proposar un dels seus regidors per assistir-hi. Han anunciat també que presentaran una moció per a canviar els estatuts i que un representant de la ciutadania pugui ser representant d’un grup municipal sense que hagi de ser regidor.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: