Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca ajorna la diada de la colla prevista per aquest dissabte, i diumenge actuarà a Montserrat

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca actuarà diumenge a Montserrat, a la plaça del monestir, als actes del Dia de la gran família de la ONCE a Catalunya. L’actuació serà a 2/4 d’1 del migdia, en solitari, dins dels diversos actes culturals que s’hi organitzen.

És el tercer any consecutiu que la Jove puja a Montserrat a fer aquesta actuació, on fa dos anys hi va debutar el casteller invident vilafranquí Xavier Figueras pujant a un 3 de 6 a segons i, l’any passat, també hi va fer un pilar de 4 a terços. La sortida d’autocars serà a 2/4 d’11 del matí des de la parada de busos de la plaça Penedès.
D’altra banda, la Colla Jove ha decidit suspendre la diada del seu 5è aniversari, prevista per aquest proper dissabte 6 de juny, després de parlar-ho amb les colles dues castelleres convidades, els Nois de la Torre i els Tirallongues de Manresa. Totes les colles preveien una baixa assistència de castellers degut a la coincidència horària amb la final de la Champions i, per tal de no deslluir aquesta diada, tan en colles com en públic, la Junta ha decidit ajornar-la per a una propera data.
Donada aquesta suspensió castellera, la colla ha organitzar diversos actes per al migdia i tarda de dissabte. Així, sobre les dues del migdia es farà un dinar de germanor, aportant cada casteller menjar cuinat a casa pròpia per compartir, mentre que les begudes seran servides al local. Tot seguit, es farà un campionat de futbolín obert a tothom qui vulgui i també es faran jocs de taula per a la canalla. Finalment, es podrà veure la final de la “Champions” entre el Barça i la Juventus, en pantalla gegant. Els actes són gratuïts i oberts a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: