Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no actuarà per les Fires de Maig

La Junta Directiva de la Colla Jove ha pres la decisió, ratificada pels socis i sòcies, de renunciar a actuar a la Plaça de la Vila el proper diumenge

Els motius d’aquesta decisió per part de la Jove són “la manca actual de nivell tècnic i de suficient massa social per garantir una actuació mínima que, per respecte a la plaça de la Vila i a les altres colles presents, es considera que és el mínim que ha d’oferir la colla en aquesta plaça”.

Aquesta decisió serà comunicada avui tarda al Patronat de Castells de Vilafranca i afecta només a aquesta Diada de Fires. La Colla Jove continuarà amb el seu calendari d’assajos i sortides habitual, amb il·lusió per créixer, tant a nivell social com tècnic.  La intenció de la colla passa per poder assistir a la  propera sortida, dissabte 25 de maig, al carrer Ferran Puig del Prat de Llobregat, on actuaran amb els Castellers del Prat i els Castellers de Gavà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: