Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca celebra el seu sopar de final de temporada

La Colla Jove de Vilafranca celebra el seu sopar de final de temporada

El sopar va reunir una cinquantena de persones, i des de la colla esperen anar incorporant nous membres per poder assegurar sortir a plaça amb garanties.

La Colla Jove de Vilafranca va celebrar el passat dissabte 18 de novembre el seu Sopar de Final de Temporada, amb l’assistència de 50 persones, en un restaurant de Guardiola de Font-Rubí. Va ser un acte de caràcter intern i com a convidats hi havia dos representants de la colla apadrinada Xiquets de Torredembarra.

El sopar va incloure la projecció d’un vídeo, un reconeixement a la canalla, parlaments del cap de colla i de la presidenta i sorteig final de lots
de regals oferts per una quarantena de comerços i empreses col·laboradores.

La colla continuarà assajant durant els mesos d’hivern cada divendres al local Budokan Penedès, al Carrer de Sant Julià, 24.

La colla necessita incorporar encara un nombre mínim de castellers i castelleres per poder assegurar sortir a plaça amb garanties. Per això continua fent tallers i crides per animar a tothom a incorporar-se a la pinya
blava.

D’altra banda, la Jove participa enguany amb el número 14276 tant al sorteig de la loteria de Nadal com a la Doble de la Grossa de cap d’any. Es poden adquirir participacions de 5 euros a alguns comerços de la vila i al mercat dels dissabtes de Vilafranca.

La fotografia és de Sergi Justiniano

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: