Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa la 2a edició del concurs de fotografia #vinstagram

#vinstagram, el concurs de fotografia inclòs dins del projecte “Biblioteques amb DO”, arriba a la seva segona edició. Com en la convocatòria de l’any passat les imatges que es presentin haurà d’estar relacionada amb el món del vi en sentit ampli i tornarà a tenir com a eix central l’aprofitament d’eines 2.0 com ara la xarxa social Instagram.

Continuant amb els bons resultats i acceptació aconseguits en l’edició de l’any passat, la convocatòria del concurs es farà de manera conjunta per part de diferents biblioteques del territori del Penedès.

Tot i que el programa d’activitats del projecte “Biblioteques amb DO” es desenvoluparà durant el mes de novembre en el cas de l’àmbit geogràfic del Penedès, la convocatòria per participar en el concurs s’obrirà el 22 de juny. Així, els participants disposaran d’un ampli període de temps per fer les fotografies, la qual cosa permetrà obtenir la màxima diversitat temàtica a l’hora de prendre les imatges.

Per participar-hi cal disposar d’un perfil públic a Instagram i presentar un màxim de 3 fotografies amb el hashtag #vinstagrampenedès2015. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 11 d’octubre. Entre totes les publicades el jurat seleccionarà 20 imatges que seran exposades a les pàgines de Facebook de les biblioteques participants i també en els espais físics del centres. Del 2 al 22 de novembre els usuaris podran votar les que més els agradin tant virtual com presencialment.

Per a més informació consulteu les bases completes a les biblioteques convocants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: