Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 7a edició del cicle Biblioteques amb DO apropa la cultura vinícola a més de 20.000 persones

La 7a edició del cicle Biblioteques amb DO apropa la cultura vinícola a més de 20.000 persones

Aquest mes de gener arrenca la setena temporada del cicle Biblioteques amb DO, el projecte que durant aquest any durà la lectura i la cultura del vi a 74 biblioteques públiques del territori.

Aquesta iniciativa itinerant que es desenvolupa de gener a novembre dedica cada mes a una denominació d’origen i a un grup de biblioteques que la representen.

Les biblioteques publiques participants dedicaran cicles temàtics que tindran com a centre la cultura del vi i el cava des de diferents punts de vista, la història, el folklore, el turisme, l’astronomia o l’art, entre d’altres. Per donar a conèixer millor tot el que forma part del món del vi i el cava, les biblioteques posaran a disposició dels ciutadans tot tipus de recursos informatius i faran activitats culturals com ara, exposicions d’art, rutes literàries entre vinyes, recitals de lectures i de música i un llarg etcètera de propostes molt variades i per a tots els públics. A l’octubre es dedicarà l’atenció a la DO Cava i al novembre a la DO Penedès.

El projecte Biblioteques amb DO no ha deixat de créixer i estendre’s per tot el territori des del seu inici. Enguany, es preveu que hi participi un 12% més de biblioteques respecte de l’any anterior i que es programin més de 400 activitats, a les quals, segons les previsions, hi assistiran més de 20.000 persones.

Biblioteques amb DO és un projecte impulsat per la Direcció General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través del Servei de Biblioteques amb la col·laboració de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: