Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Codorníu incorpora 100 bicicletes a la seva oferta enoturística

Codorníu posa en marxa un nou servei de bicicletes elèctriques i convencionals a les caves.

Els visitants podran llogar aquestes bicicletes per anar fins a Sant Sadurní i gaudir dels seus restaurants, botigues, el mercat local o de les visites combinades que Codorniu ofereix amb l’espai Xocolata Simon Coll o el Centre d’Interpretació del Cava. Per altra banda, la cava també ofereix un tour guiat de més de 2 hores que inclou una passejada amb bicicletes a la vinya, una degustació de productes Codorníu i una visita a les seves caves.

Amb la incorporació de forma permanent d’aquestes 100 bicicletes a la seva oferta enoturística, Codorníu afirma que fa una clara aposta pel territori i les entitats de la zona per incentivar el transit de visitants per la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: